EMOS Gázérzékelő GS869

EMOS Gázérzékelő GS869

cikkszám: P56450

készlet: RAKTÁRON (Szállítási idő 1-2 nap)

Mennyiség:

A termék ára:

12 890Ft
14 516Ft

Biztonságos bankkártyás fizetés
webáruházunkban
Fizetési módok és tájékoztatók
Bankkártya
Ha most megrendeled
ekkor már szállítjuk is: 1-2 nap
Szállítási információk
Szállítás
termékleírás

Termék leírás

Az érzékelő jelzi a gyúlékony gázok (földgáz, metán, propán, bután) szivárgását.


 • észlelés típusagázérzékelő
 • jelzési hangerő>85 dB, 1 m-es távolságról
 • védettségIPX2D
 • táplálás230 V AC
 • üzemi hőmérséklet-10 °C és 40 °C
 • üzemi nedvességtartalom0–95 %
 • felszerelés típusafalra szerelhető vagy szabadon álló
 • jelzés típusaoptikai és hang
 • élettartam5 év
 • riasztási hőmérséklet
 • méretek36,3 × 117,4 × 77,4 mm
 • értékesítési csomagolás1 db, kis doboz

 

Használ-e Ön gáztűzhelyet, gázkazánt vagy más gyúlékony és robbanásveszélyes gázkészüléket otthonában? A nem megfelelő kezelés vagy a berendezés meghibásodása ezen anyagok szivárgását okozhatja, ami robbanáshoz vagy tűzhöz vezethet. Szereti kézben tartani a dolgokat? Még a gázszabályozás területén is van megfizethető megoldás. A GS869 gázérzékelő biztosítékot nyújt arra, hogy otthona vagy szerettei nincsenek közvetlen veszélyben egy földgáz-, metán-, propán- vagy butánszivárgás miatt.

Felismerje a veszélyeket idejekorán

A gáz észrevétlen gyilkos, észlelhető első pillantásra, és egyes esetekben még csak nem is szagolható. Így egy helyiségben veszélyes gázok gyűlhetnek fel anélkül, hogy bárki észrevenné.

Védje saját és családja egészségét és biztonságát. Telepítse otthonába a Gázérzékelő GS869 készüléket, hogy hosszú távon biztos lehessen abban, hogy nem történt meghibásodás vagy hogy sikerült e kikapcsolnia a gázkészüléket otthonában.

Gázkészülékek 5 évig ellenőrzés alatt

A GS869 gázérzékelő teljes 5 évig védi Önt a robbanás és az azt követő tűz veszélyétől. Egy egyszerű, otthonába könnyen beszerelhető eszköz, amely meggyőződik arról, hogy minden rendben van-e a gázkészülékekkel. És nyugodtan aludhatsz.

 

Optikai és akusztikus jelzés

A gázérzékelő hangos szirénával és színes LED-ekkel van felszerelve. Ha teljesen biztos szeretne lenni abban, hogy a készülék működik, akkor a riasztó működését bármikor tesztelheti a TEST/HUSH gomb egyszerű megnyomásával. Ha minden rendben van, a zöld LED világít, a piros LED pedig villog. Hangjelzést is ad.


Ha a készülék nem működik megfelelően, akkor időben értesíti Önt hangos csipogással és a sárga és zöld LED 30 másodpercenként történő kigyulladásával.

Megjelenik egy hangjelzés is.

 

Karbantartásmentes áramellátás

Gázérzékelő GS869 tagadhatatlan előnye, hogy a telepítés után egyszerűen bedugható a 230 V-os hálózatba. A készülék ezután 3 percen belül alkalmazkodik, és ezután teljesen üzemkész. A következő 5 évben nem kell aggódnia a rendszeres elemcserék miatt, mint más típusú érzékelők esetében. Elég, ha a teljes készülék működését az ajánlott időközönként teszteli.

 

Egyszerűen felszerelhető

A gázérzékelő falra szerelhető vagy szabadon elhelyezhető a helyiségben bárhol. A könnyű felakasztás érdekében van egy tartólemez, amelyet csavarokkal rögzíthet a falhoz. A funkcionális érzékelőt ezután egyszerűen szereljük a szerelőlemezre a mellékelt rögzítőfülekre. Ezután a GS869 gázérzékelője teljesen készen áll a használatra.

 

Hová kell elhelyezni az érzékelőt

A gázérzékelőt ajánlott minden olyan helyiségben felszerelni, ahol fennáll a gázszivárgás veszélye. Például a konyhában és a kazánházban. A földgáz könnyebb a levegőnél, és hajlamos felszállni, és kitölteni a szivárgási pont feletti tereket. Az érzékelőt ezért ideális esetben közvetlenül a szivárgás valószínűsíthető helye fölött kell felszerelni.

 

Megfelel minden biztonsági szabványnak

A GS869 gázérzékelő megkapta a tekintélyes British Standards Institution (BSI) minőségi védjegyét. A vállalat laboratóriumaiban a világ minden tájáról származó termékek biztonságosságát és minőségét vizsgálja. Ha egy termék sikeresen átment az összes szigorú vizsgálaton, akkor kap egy egyedi BSI KM számot (ebben az esetben KM 642335), amellyel bármikor ellenőrizheti a nemzetközi védjegy eredetiségét.

 

Értékelések

Még nem érkezett ehhez a termékhez értékelés.

hasonló termékek
EMOS Szén-monoxid érzékelő
EMOS Szén-monoxid érzékelő
8 190Ft
EMOS Füstérzékelő GS558
EMOS Füstérzékelő GS558
7 690Ft
-222Ft
EMOS Füstérzékelő GS536
EMOS Füstérzékelő GS536
2 390Ft
-238Ft