Gosund SP1-H   WIFI  OKOS KONNEKTOR – 2 darab

Gosund SP1-H WIFI OKOS KONNEKTOR – 2 darab

cikkszám: SP1-H

készlet: RAKTÁRON (Szállítási idő 1-2 nap)

Mennyiség:

A termék ára:

5 990Ft
6 890Ft

Biztonságos bankkártyás fizetés
webáruházunkban
Fizetési módok és tájékoztatók
Bankkártya
Ha most megrendeled
ekkor már szállítjuk is: 1-2 nap
Szállítási információk
Szállítás
termékleírás

Emelje új szintre az okos otthonkezelést. A Gosund SP1-H okos konnektor lehetővé teszi, hogy párosítsa eszközeit az Apple HomeKittel, és távolról is kényelmesen kezelje azokat. Csoportosítsa készülékeit, vezérelje őket hangjával, és készítsen munkabeosztást nekik. Az irányítást családjával vagy barátaival is megoszthatja.

Munka közben szeretné bekapcsolni a légkondicionálót otthon? Vagy elfelejtette lekapcsolni a villanyt a lakásában? Ez már nem probléma! A Gosund SP1-H okos konnektorral párosíthatod eszközeidet az Apple HomeKittel, így távolról is vezérelheted őket – nem csak otthon, hanem munkahelyeden, kávézóban vagy például külföldön nyaralva is.

 

Munkaütemezések és időzítők létrehozása

Szabja testre okosotthonát az Ön igényei szerint. Az SP1-H okos konnektor lehetővé teszi, hogy munkarendet hozzon létre a kiválasztott készülékekhez. Így beállíthatja, hogy a lámpa automatikusan kikapcsoljon, amikor általában munkába indul, és a fűtőelem már azelőtt bekapcsol, hogy hazaérkezne, hogy kellemes meleget élvezhessen. Szeretné, hogy egy bizonyos készülék egy bizonyos idő elteltével automatikusan kikapcsoljon? Ez is lehetséges! Csak állítson be egy időzítőt.

Irányítsd eszközeidet a hangoddal

Tapasztalja meg, milyen egyszerű és kényelmes lehet okosotthona kezelése. Az Apple HomeKittel való kompatibilitásnak köszönhetően az SP1-H lehetővé teszi a kiválasztott eszközök vezérlését a Siri hangasszisztens segítségével. Többé nem kell minden alkalommal a telefonod után nyúlnod! Néhány szóval például bekapcsolhatja a légkondicionálót vagy felkapcsolhatja a lámpát.

Vezérlés megosztása

Családja és barátai kényelmesen kezelhetik okosotthonukat az alkalmazáson keresztül. Nincs más dolgod, mint megosztani velük az eszközeidet! Mostantól szerettei egyszerűen távolról működtethetik a légkondicionálót, kikapcsolhatják a fűtést vagy lekapcsolhatják a lámpákat. A Gosunddal okos otthont hoz létre, ahol mindenki jól érzi magát!

Használat biztonsága

A konnektor kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek kivételes tartósságot biztosítanak. A burkolata tűzálló PC V0 műanyagból készült. A termék többek között túlmelegedés és túláram ellen is védett. Szükség esetén gyermekek ellen is lezárhatja. Mindez biztonságossá teszi az SP1-H konnektor az egész család számára.

Bemenet AC 220-240V
Max. teljesítmény 3680 W
Max. Terhelés 16A
Vezeték nélküli kapcsolat 802.11b/g/n  2,4 GHz
Szín Fehér
Üzemi körülmények Normál 
Méret 8 x 7,5 x 7 cm
Alkalmazástámogatás  iOS mobilalkalmazás (Apple HomeKit)
Hangvezérlés: Igen
További funkciók   Időzítő funkció

 

Csomag tartalma:

 2 db SP1-H okos konnektort 

 

FONTOS! Androidos operációs rendszert nem támogat!

Értékelések

Még nem érkezett ehhez a termékhez értékelés.

hasonló termékek
Gosund SP211 két foglalatú okos elosztó  – (2 db)
Gosund SP211 két foglalatú okos elosztó – (2 db)
8 290Ft