SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

SZÁLLÍTÁS

 

Házhoz szállítás futárszolgálattal

A csomag feladásakor e-mailben értesítünk, hogy várhatóan a következő munkanapon csomagod kiszállításra kerül. 

Amennyiben bármilyen külső sérülést találsz a csomagon, a futár köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni.

 

GLS CsomagPontba kézbesítés

SMS-ben kapsz tájékoztatást, ha a csomagod kiszállításra került a kiválasztott GLS CsomagPontba. A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésedre. Utánvét fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, több üzletben bankkártyát is elfogadnak.

A második és a negyedik munkanapon ismételt értesítőt (e-mailt) küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van.

Itt tájékozódhatsz a GLS CsomagPontokról:

https://gls-group.eu/HU/hu/depo-csomagpont-kereses

 

Szállítási költségek

Házhoz szállítás futárszolgálattal
0 - 50 000 Ft-ig

1890 Ft

Házhoz szállítás
50 000 Ft felett

ingyenes

GLS CsomagPont
0 - 50 000 Ft-ig

1890 Ft

GLS CsomagPont
50 000 Ft felett

ingyenes

Utánvét díja

+490 Ft

Csomagautomatába történő feladás esetén a feladható maximális csomag mérete 42 cm ×51 cm × 39 cm

 

FIZETÉS

 

Fizetés az áru átvételekor

Ha a fizetés e módját választottad, akkor a számla ellenértékét az áru átvételekor a kézbesítőnek fizeted – ilyenkor 390 forint utánvét-kezelési költséget számítunk fel. A futárnál készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség.

 

Fizetés banki előreutalással

Fizetési módként választhatsz banki előreutalást is. Kérjük ebben az esetben a visszaigazoló e-mail beérkezése után indítsd az utalásod. A Megjegyzés rovatban mindenféleképpen tüntesd fel a megrendelésed számát, ezzel tudjuk azonosítani a befizetést! Az összeg beérkezése után a választott módon juttatjuk el hozzád a csomagot.

 

Bankkártyás fizetés

A „Fizetés” gombra kattintva átkerülsz a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adataid megadásával tudod kiegyenlíteni számládat. Az utánvét összegét a következő hitelkártyával vagy bankkártyával egyenlítheted ki a futárnál: MasterCard, Maestro, Visa, American Express.

A fizetés eredményéről e-mailben is értesítést kapsz.

Figyelem! A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben a rendszer képes elfogadni.