Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
ORICO kábelrendező szürke
490 Ft (386 Ft + ÁFA)
Menny.:db

ORICO kábelrendező szürke

490 Ft (386 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.290 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 10.
Cikkszám: 6936761817660
Elérhetőség: Utolsó 5 db raktáron

Leírás

Az asztalán lévő rendetlenség mára a múlté.

Az öntapadó Orico kábelrendező lehetővé teszi bármilyen hely optimalizálását, akár 5 kábel kényelmes elrendezését, miközben stabil tartást biztosít. Környezetbarát szilikonból készült és rendkívül tartós. Nagyon kevés kell ahhoz, hogy végre gondoskodjunk a rendről!

Tökéletes kábelszervezés

Többé nem kell attól tartania, hogy a kábelei összegabalyodnak vagy megbotlanak bennük. Az Orico szervezővel könnyedén elrendezhet akár 5 kábelt pontosan úgy, ahogy szeretné, és elkerülheti a rendetlenséget. Egy kis termék elegendő ahhoz, hogy elérje azt a rendezett asztalt, amelyre mindig is vágyott!

Sok lehetőség

Az Orico szervezőt arra tervezték, hogy segítsen a különféle típusú kábelek rendezésében. A rekesz szélessége 5 mm, így ideális többek között fejhallgató-, egér-, adat-, audio- vagy Ethernet-kábelekhez.

Öntapadós

Most már biztonságosan rögzítheti a rendezőt a választott sík felületre. Az Orico terméke kétoldalas 3M ragasztószalaggal érkezik, így falra, íróasztalra vagy asztalra is felragaszthatja. Ha szükséges, a rendszerezőt is eltávolíthatja anélkül, hogy kockáztatná a felület sérülését.

Kiváló kiegészítője íróasztalának

Tartós, mégis rugalmas szilikonból készült, így ellenáll a kopásnak és a különféle sérüléseknek. Megbízható, stabil támogatást is nyújt a kábelei számára. Funkcionalitása ellenére meglehetősen kicsi, mindössze 96 mm hosszú, így nem foglal sok helyet az asztalon.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Márka Orico
Modell CBS5-GY
Anyag Szilikon
Szín szürke
Kompatibilis kábel átmérő 5 mm alatt
Méretek 96 x 20 x 12 mm